سلام من کارت گرافیک GT 730 گیگا بایت گرفتم
نرم افزار نصب کردم این امد
بهترین تنظیم میشه بهم بگید تنظیم کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من کارت گرافیک GT 730 گیگا بایت گرفتم
نرم افزار نصب کردم این امد
بهترین تنظیم میشه بهم بگید تنظیم کنم
|
این تنظیمات بهتره روی حالت دیفالت بشه . چون این کارت قابلیت بالایی در بالا بردن فرکانس ندارند . پس بهتر دست نزنید به تنظیمات دیفالت . مخصوصا کاربر حرفه ای هم نیستید .
Aaron Swartz (03-06-16), salpc (03-06-16), خبات کریمی (03-06-16)
رو حالت پیشفرض هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتره همین حالت بمونه . چون تغییرات نیاز به دانش فنی در مورد اورکلاک دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidabedi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (03-06-16)
اعدادش فرق میکرد داشتم کال اف گوست بازی میکردم چند تا پیام تغییر تنظیم امد YES کردم صفحه تنظیم گرافیک اینطوری شده
یکبار در بالای صفحه default رو بزنید . بهتره جدید درایور nvidia را بر اساس ویندوزی که داری از سایت techpowerup بگیری .چون درایور داخل cd نصب جدید نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidabedi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (03-06-16)
|
default زدم اخرین نسخه کارت گرافیک از سافت 98 دان کردم نسخه اش برای دیروز بود
یکبار برنامه oc guru را انیستال و نسخه جدیدش رو از سایت گیگابایت بگیرید . یک شات هم با برنامه gpu-z از کارتتون بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidabedi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (03-06-16)
همون oc guru رو یکبار انیستال کن . نسخه جدیدش هم در لینک زیر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidabedi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ftp://download.gigabyte.ru/utility/v...ruii_v2.00.exe
Aaron Swartz (03-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks